Bečej – Hotel Tiski cvet ***

Opis

Program putovanja:

1. dan: 27 jun (Ponedeljak): Polazak iz Novog Sada u 11:00h sa parkirališta ispred hotela „Sajam“ (kod nekadašnjeg restorana Zlatna medalja). Nakon nešto više od 1:30 minuta vožnje, dolazak do hotela Terme Tiski Cvet. Slobodno vreme za celodnevno opuštanje i odmor u RELAX hotelskim sadržajima. Užvajte banjajući se u hidromasažnim kadama, bazenima sa termalnom vodom, koristite blagodeti saune i turskog kupatila i oslobodite svoje telo toksina. Boravak u hotelu je na bazi punog pansiona (ručak, večera i doručak). Nakon celodnevnog opuštanja i druženja sledi večera, nakon koje će sigurno prijati noćenje u hotelu u mirnom banatskom okruženju.

2. dan: 28 jun (Utorak): Doručak. Nakon doručka, kraća vožnja i poseta čuvenog, bajkovitog dvorca Bogdana Dundjerskog, za koji se vezuju veoma interesantne, lepe priče i istorijske činjenice. Nakon posete ovom remek delu i zaostavštine jednog od najbogatijih ljudi s početka 19. veka, nastavljamo izlet odlaskom do Bečeja. Fakultativni odlazak  na ručak u jedan od restorana na Tisi, i kraći odmor pre polaska za Novi Sad. Dolazak u Novi Sad u kasnim poslepodnevnim časovima. Kraj programa.

CENA: 55 eur

PLAĆANJE  SE  VRŠI  U  DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI  PO  SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

Uključeno u cenu:

 • Prevoz udobnim turističkim autobusom na relaciji navedenoj u programu putovanja
 • Usluge licenciranog turističkog vodiča
 • Smeštaj u hotelu Tiski Cvet u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera) uz korišnje hotelskih sadržaja, bazena.

Nije uključeno u cenu:

 • Ručak u restoranu na Tisi
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu u iznosu od 600 dinara
 • Masaže i posebni medicinski tretmani
 • Individualni troškovi i sve ostale ne pomenute usluge i ulaznice

 

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE  SE  VRŠI  U  DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI  PO  SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

  • Gotovinski – Plaćanje je omogućeno na dve rate. Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% najkasnije 10 pre puta, a ostatak se plaća najkasnije do 10.jula 2022.
  • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
  • U sve cene je uračunat PDV od 20

OPIS HOTELA:

Hotel „Tiski cvet” poseduje tri zvezdice i nalazi se u centru Novog Bečeja uz samu obalu reke Tise. Hotel datira iz 1985. godine, ali je 2010. renoviran, pa danas ima moderan izgled i dizajn. Kapacitet hotela je 90 ležajeva u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima.

Hotel raspolaže sa 4 lux apartmana (mini bar, lcd televizor, telefon, klima uređaj) i 33 moderno uređene sobe. Svaka soba ima plazma televizor, klima uređaj, telefon. Sobe na II spratu hotela poseduju i produžene krevete koji su pogodni za smeštaj sportista. U čitavom hotela svim gostima je na raspolaganju wireless internet konekcija potpuno besplatno.

Hotel “Tiski cvet” od nedavno svojim gostima nudi i korišćenje terme – spa centra sa lekovitom termomineralnom vodom ovakvog sastava jedinom u regionu.

Na 582 metra pod zemljom pronađena termomineralna voda izuzetno bogata mineralima. Radi se o lekovitoj vodi koju smo počeli da koristimo. U prvoj fazi u hotelu su napravljena dva zatvorena bazena koji su napunjeni termonineralnom vodom.

TERMOMINERALNA VODA

Naša termomineralna voda je izuzetnog kvaliteta i koristi se u balneološke svrhe. Tradicionalno se balneoterapija primenjuje u lečenju bolesti srca i krvnih sudova, kod kožnih promena, bolesti organa za disanje, postizanja hormonalne ravnoteže, reumatskih bolesti, ginekoloških oboljenja, a ima protivupalno i antivirusno dejstvo. Kroz kompletne programe balneoterapijom uključujemo i antistres tretmane, kao i stimulaciju i revitalizaciju organizma uopšte.

Kupanjem u toploj mineralnoj vodi dolazi do povećanja telesne temperature, što pomaže u borbi protiv štetnih bakterija i virusa. Poboljšan protok krvi olakšava izbacivanje toksina, podstiče prokrvljenost,  pospešuje metabolizam, ubrzava varenje i pomaže normalizaciju nervnog sistema. Nezamenjivo je u ublažavanju tegoba reumatskih bolesti.

Naša termalna mineralna voda sadrži visok nivo natrijuma, magnezijuma, a posebno sadrži sumpor koji ima blagotovorno dejstvo i na bolesti kože, uključujući psorijazu, dermatitis i gljivične infekcije.
Male količine elemenata poput sumpora, kalcijuma, magnezijuma i litijuma apsorbuju se kroz kožu. Njihov terapeutski efekat podrazumeva i stimulaciju imunološkog sistema, telesnu i mentalnu relaksaciju, sintezu endorfina i normalizaciju funkcija žlezda. Minerali sadrže visoke koncentracije negativnih jona, koji izazivaju osećaj telesnog i psihičkog blagostanja.

Voda je visokog kvaliteta za medicinsku rehabilitaciju posebno za saniranje sportskih povreda i ukupne fizičke spreme. Mikrobioloski je čista, blage tvrdoće. PH faktor je u granicama 7,2 – 7,4 i sadrži hlor u količinama koje odgovaraju PH faktoru ljudskog organizma.

Dezinfekcija vode u bazenu radi se isključivo automatskom hloronizacijom i UV lampom.

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!) U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 75 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP A-70/2021. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu BANKARSKU GARANCIJU br. 04777-02-0167750 (osigurana suma u visini od 250.000€) „UNI CREDIT BANK SRBIJA AD BEOGRAD“.

 

Detalji

 • Cena
  55