BLUE DREAM PALACE Trypiti Beach Resort & Spa Hotel 5*

Opis

PONUDA U PRIPREMI !!!

Objekat Blue Dream Palace Trypiti Beach Resort & Spa nalazi se pored plaže u Tripitiju, okružen zelenim brdima i uređenim vrtovima. Poznat je po izuzetnom nivou usluga, ugostiteljstvu i rekreativnom sadržaju u hotelu. Kombinacija diskretnog luksuza i autentičnog kvaliteta! Hotelski sadržaji uključuju 2 bazena na otvorenom i grejani bazen u zatvorenom sa hidromasažnim delom. Na raspolaganju je spa centar.

Sobe u objektu Blue Dream Palace Trypiti Beach Resort & Spa imaju moderan nameštaj. Smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Sopstvena kupatila su opremljena kadom i fenom za kosu. Iz većine soba može se uživati u pogledu na more.

Gosti se mogu opustiti pored hotelskih bazena, a na raspolaganju su im besplatne ležaljke, suncobrani i peškiri za bazen (suncobrani i ležaljke na plaži besplatne su za goste hotela uz minimalnu konzumaciju pića od 7 eur po setu). Objekat Palace poseduje teretanu, saunu i hamam. Gostima su za razonodu na raspolaganju igraonica i dečje igralište u okviru objekta Blue Dream. Hotel organizuje grčke večeri. Nekoliko tretmana masaže dostupno je u spa centru.

U glavnom restoranu objekta Blue Dream služe se obroci na bazi švedskog stola. Gostima je dostupna i taverna pored mora. Hotel nudi 2 bara, od kojih se jedan nalazi pored bazena.

Objekat Blue Dream je u potpunosti klimatizovan i ima recepciju koja radi non-stop. Osoblje recepcije govori više jezika. Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu.

PONUDA U PRIPREMI !!!

Sobe:

Superior soba

Elegantno uređena soba sa pogledom na more, koja se sastoji od jedne prostrane spavaće sobe, raskošnog kupatila sa odvojenom kadom i tuš kabinom i privatnim balkonom.
Unutrašnji prostor/ Spolja: 28 m² – 4m²
Dodatno: Pogled na more
Kapacitet: 3odrasle osobe ili 2odrasle osobe + 1 dete/beba

Deluxe soba

Opustite se u elegantno dizajniranim sobama inspirisanim bojama morskog dna i uživajte u neverovatnim pogledima na blistave vode Egejskog mora. Opustite se u svojoj prostranoj spavaćoj sobi ili dnevnoj sobi u otvorenom stilu i uživajte na suncu na svom privatnom balkonu. Soba takođe ima raskošno kupatilo obloženo mermerom sa tuš kabinom.
Unutrašnji prostor/ Spolja: 28 m² – 4m²
Dodatno: Pogled na more
Kapacitet: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 deteta

Deluxe room sa privatnim bazenom

Deluxe sobe nude savremeni dizajn i udobnost dodavanjem posebnog doživljaja sa sopstvenim bazenom. Opustite se u elegantno dizajniranim sobama inspirisanim bojama morskog dna i uživajte u neverovatnim pogledima na blistave vode Egejskog mora. Opustite se u svojoj prostranoj spavaćoj sobi ili dnevnoj sobi u otvorenom stilu i uživajte na suncu na svom privatnom balkonu. Soba takođe ima raskošno kupatilo obloženo mermerom sa tuš kabinom.
Unutrašnji prostor/ Spolja / Površina bazena : 28 m² – 15 m² – 21 m²
Dodatno: Pogled na more, privatni bazen
Kapacitet: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 deteta

Junior Suite

Sofisticiran savremeni dekor kakrakteriše ovu smeštajnu jedinicu. Poseduje dve spavaće sobe odvojene vratima,raskošno mermerno kupatilo sa kadom i odvojenom tuš kabinom. Privatna terasa sa koje se pruža pogled na plažu i bazen.
Unutrašnji prostor/ Spolja: 35 m² – 6m²
Dodatno: Pogled na more
Kapacitet: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 deteta

Senior Suite

Ovaj suite uključuje veličanstvenu sobu sa odvojenim dnevnim boravkom, raskošno kupatilo u mermeru sa kadom i odvojenom tuš kabinom i očaravajućim pogledom na plažu. U sklopu spavaće sobe je Jacuzzi za neke jedinstvene trenutke opuštanja.
Unutrašnji prostor/ Spolja: 35 m² – 20m²
Dodatno: Pogled na more
Kapacitet: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 deteta

Detalji

Opremljenost

 • Bazen
 • Fen
 • Frižider
 • Gym
 • Klima AC
 • Laundry
 • Outdoor Shower
 • Parking
 • Sauna
 • Sef
 • TV Cable
 • WiFi