MAKRYAMMOS BUNGALOWS Hotel 4*

Opis

Hotel Makryammos Bungalows je jedan od najpoznatijih hotela na Tasosu i jedan od hotela sa najdužom tradicijom. Nalazi se na plaži Makryammos, na oko 2 km od glavnog grada Limenasa. Ovaj hotelski kompeks se sastoji iz više bungalova koji su kaskadno poređani jedan iznad drugog i okruženi su zelenilom. Delimično je renoviran, godine 2017 renovirane su superior sobe, mini klub za decu, proširen je asortiman restorana Dioskouri. 2018. godin erenovirane su sobe Hillside.
Udaljenost od plaže: 0m, na plaži. Peščana plaža.
Smeštaj: Ukupno 206 soba. Svaka soba ima mermerni pod, klimu, SAT TV, telefon, klimu, sef (besplatno), kuvalo za vodu (na upit na licu mesta), frižider, WI-FI internet, balkon ili terasu, kupatilo (tuš/kada samo u nekim Superior sobama), toaletni pribor i fen.
Tipovi soba:
Hillside sobe – na oko 250 m od mora. Renovirane 2017-2018. godine.
* Hillside Double Promo Partial Sea View – imaju 2 odvojena ležaja.(~25 m2)
* Hillside Double Partial Sea View – imaju francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja.(~25 m2)
* Hillside Family Room max 4 pax Partial Sea View – imaju 2 odvojena ležaja i krevet na sprat ili 2 kreveta za decu (do 12 godina).(~25 m2)
Superior sobe – oko 100-200 m od mora. Na teritoriji hotela prevozi club car.Renovirane 2016-2017 . godine.
* Superior Double – imaju 2 odvojena kreveta.(~25-30 m2)
* Superior Junior Suite Partial Sea View (~42 m2)- suite otvorenog plana. Sofa i francuski ležaj, privatne ležaljke i suncobran na plaži – uz vaučer koji se dobija na recepciji.
* Superior Family Suite Partial Sea View (~44 m2)- suite ima hodnik, dve odvojene spavaće sobe bez vrata. Jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, druga sa 2 odvojena ležaja, sofa, 2 televizora, privatne ležaljke i suncobran na plaži – uz vaučer koji se dobija na recepciji.
Deluxe sobe
* Deluxe Double SV (~26 m2)- LED televizor 32’’, Wi-Fi internet, klima, telefon, kupatilo (tuš), set za kafu/čaj, mreža za komarce na prozorima, privatne ležaljke i suncobran na plaži – uz vaučer koji se dobija na recepciji. Francuski ležaj, dodatna sofa.(~26 m2)
* Suite Deluxe SF (~45 m2)- nalaze se na prvoj liniji od mora. Spavaća soba je sa francuskim ležajem, iza pregrade su 2 sofe, ima set za pripremu kafe/čaja. Privatne ležaljke i suncobran na plaži – uz vaučer koji se dobija na recepciji.
DETALJNI PRIKAZ SOBA SE NALAZI U PRILOGU (dole).
Dodatni ležaj je sofa.
Raspored gostiju po sobama vrši isključivo hotelska recepcija, tako da je moguće da gosti budu raspoređeni i u sobama koje su udaljene od plaže i po nekoliko stotina metara, jer su bungalovi kaskadno poređani. Superior sobe su najbliže plaži i njihove cene su više od cena standardnih bungalova.
Sadržaj hotela: Recepcija, lobby, besplatan internet u lobby-ju, Restoran a la carte „Sirines“, glavni restoran „Diskouri“ , taverna, 4 bara: glavni bar „Nimfes“, bar pored bazena „Splash“, bar na plaži „Ammos“, bar „Delfin“., spoljašnji bazen sa delom za decu (slatka voda), prodavnica, menjačnica, mini club za decu (4-12god.), TV sala, stoni tenis, bilijar (uz doplatu), video igre, teren za tenis (uz doplatu), teren za košarku, odbojka na plaži, parking, mini zoo vrt. Room service je moguć samo u suite sobama. Peškiri za plažu – iz doplatu. Suncobrani i ležaljke na plaži – uz doplatu, na licu mesta. Program animacije ( grčko veče, plesni program, diskoteka – jednom nedeljno.
Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).
Hotel nema ulove za osobe sa invaliditetom.
Kućni ljubimci: Na upit (do 7kg, nije dopušteno na plaži niti u javnim delovima hotela)

CENOVNIK

 

 

Detalji

Opremljenost

  • Bazen
  • Fen
  • Frižider
  • Klima AC
  • Parking
  • TV Cable
  • WiFi