STAVROS BEACH HOTEL 3*

Opis

Stavros Beach Hotel 3* se nalazi u samom srcu popularnog letovališta Stavros. Hotel Stavros Beach je lociran na samo 80 metara od peščane plaže i od maja 2017. dočekuje goste u renoviranim objektima. Ovaj hotel u Stavrosu je godinama poznat po gostoljubivosti svojih domaćina, bogatoj kuhinji i idealnoj lokaciji. Stavros Beach Hotel je godinama jedan od traženijih hotela u Stavrosu, svojim novim dizajnom posetioce ostavlja bez daha i boravak u njemu čini nezaboravnim.

Stavros Beach Hotel se sastoji od dve zgrade, zgrade A (renovirana zdraga) i B, koje se prostiru oko bazena hotela. Renoviran bazen 2022. godine.

Zgrada A poseduje superior dvokrevetne-trokrevetne sobe, porodične sobe u prizemlju, junior apartmane sa pogledom na bazen. Standardne sobe hotela su sve u zgradi B.

Standardne sobe u zgradi B i superior sobe u zgradi A su opremljene TV-om, frižiderom i A/C(klima uključena u cenu), dok neke standardne sobe imaju kuhinju. Sve sobe imaju balkon, neke sa pogledom na bazen,a neke sa pogledom na vrt.

Superior double soba: 20mpogled na vrt ili planinu. Ima bračni ili dva odvojena kreveta, a opremljena je fenom, sefom, frižiderom, TV-om i klimom.

Superior triple soba: 25m2 pogled na vrt ili more. Ima bračni i single krevet.

Family room: 30msmeštene su u prizemlju sa pogledom na vrt. Opremljene su bračnim krevetom, pomoćnim ležajem i foteljom na razvlačenje.

Junior suite: 32mpogled na vrt ili bazen. Opremljen je sa bračnim krevetom i kaučem kao i fenom, sefom, frižiderom, TV-om i klimom.

Suite: 50mnajveća i najlepša soba hotela sa pogledom na bazen. Može da smesti do 6 osoba.

 

Hotel nudi sledeće usluge:

  • restoran za doručak i večeru na bazi švedskog stola,
  • bazen i dečiji bazen za mlađe goste.

Restorani i prodavnice su 50m od hotela Stavros Beach.

 

Website: www.stavrosbeach.gr

Google maps:
Latitude: 40.6663166
Longitude: 23.6941194

Detalji

Opremljenost

  • Fen
  • Frižider
  • Klima AC
  • Sef
  • TV Cable
  • WiFi